Links

De HerrieboerderijDe Herrieboerderij is een geluidsapparatuuur verhuurbedrijf voornamelijk voor film. Ze hebben veel custom building mogelijkheden en een uitgebreide Set Gear Webshop.

 

VCADe VCA (Vereniging Constructief Audio) is een vereniging van leden die professioneel en full-time bezig zijn met geluid bij beeld.

 

STEIMSTEIM (the Studio for Electro-Instrumental Music) is een onafhankelijk elektronisch muziek organisatie voor live optredens. Ze ondersteunen ontwikkeling, hebben veel optreden, workshops en Residentie projecten.

 

cilia erens Geluidskunstenaar Cilia Erens is van huis uit planoloog, introduceerde in 1987 de geluidswandeling in Nederland en maakt voornamelijk gebruik van Binaurale opnametechniek.

 

The School of Sound School of Sound heeft masterclasses en veel diverse artikelen over creatief gebruik van geluid bij media en kunst.

 

Free Sound.org Freesound.org is een opensource geluidsdatabase met hoge en lage kwaliteit geluiden waar alles gratis te downloaden is.

 

NSG Stichting Geluidhinder streeft geluidshinder in Nederland zoveel mogelijk tegen te gaan en heeft veel kennis over planologie.

 

Filmsound.orgFilmsound.org heeft veel goede artikelen, interviews en boeken over sounddesign.

 

sound transitSoundTransit is een online community toegewijd aan veldopnames en phonography.

 

new american radioNew American Radio heeft veel Amerikaans geluidskunst-luisterplezier uit de jaren 1987 tot 1998.

 

Aafke Beernink, Cinematograaf.